Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Κλοντ Μπολί “Ο Βασιλιάς Κι Εγώ”, που κυκλοφορεί απ’ τις Εκδόσεις Δίχτυ σε μετάφραση του Γιάννη Μπίλιου.

Το βιβλίο του Κλοντ Μπολί «Ο Βασιλιάς Κι Εγώ» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Δίχτυ σε μετάφραση του Γιάννη Μπίλιου, παρουσιάστηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου στον χώρο iFocus Gallery στο κέντρο της Αθήνας. Ηταν μία ευχάριστη και παρεϊστικη βραδιά, με επίκεντρο βέβαια την προσωπικότητα του ήρωα του βιβλίου Ερίκ Καντονά και με καλεσμένους κάποιους ανθρώπους που είτε τον γνώρισαν είτε έζησαν από κοντά την εποχή της «βασιλείας» του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία περιγράφει στο μεγαλύτερό μέρος του αυτό το βιβλίο.

Ο ποδίατρος Μάνος Αρβανιτάκης διηγήθηκε την εμπειρία του από την επαφή, ως νεαρός ειδικευόμενος, με τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με τον ίδιο τον Καντονά στο Μάντσεστερ της δεκαετίας του ’90.

Το ακροατήριο γέμισε κάθε γωνιά του ιδιαίτερου χώρου της i-Focus Gallery, απόλαυσε τη βραδιά και ευχήθηκε στους συντελεστές να συνεχίσουν με εκδοτικές αναλόγου ενδιαφέροντος και ανάλογης ποιότητας. Η βιογραφία του Ερίκ Καντονά «Ο Βασιλιάς Κι Εγώ» συνεχίζει το ταξίδι της, έχοντας ήδη αγκαλιαστεί από το αναγνωστικό κοινό, ποδοσφαιρικό και μη.

kantona 02

01 kantona    03 kantona